Pelotariak

Pilotari taldea

BEROIZ

BEROIZ

Izena: Mikel
Abizena: Beroiz, Pérez
Kirol izena: BEROIZ
Jaiotze data: 1989/06/04
Adina: 29 urte
Jaioterria: Uharte-Iruñea
Lurraldea: Nafarroa
Postua: Atzelaria
Garaiera: 1,78 m.
Pisua: 85 k.
Estreinaldi data: 2008/09/14
Estreinaldi tokia: Uharte-Pamplona
Estreinaldi frontoia: Toki Alai
Profesionaletako palmaresa:
2010eko 2. mailako Eskuz Banakako Txapeldun.
2009ko Eskuz Banakako Promozio txapeldunordea.
2011ko EPELen Eskuz Binakako Txapeldunordea.

Amateur palmaresa:
2009ko Europako kluben arteko Txapelduna.
2008ko Espainiako kluben arteko txapelduna.
2008 GRAVN, 22azpiko txapeldun

Argazki galeria