Pelotariak

Pilotari taldea

URRUTIKOETXEA

URRUTIKOETXEA

Izena: Mikel
Abizena: Urrutikoetxea Azkueta
Kirol izena: URRUTIKOETXEA
Jaiotze data: 1989/05/24
Adina: 29 urte
Jaioterria: Zaratamo
Lurraldea: Bizkaia
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1,89 m.
Pisua: 78,5 k.
Estreinaldi data: 2009/06/13
Estreinaldi tokia: Arrigorriaga
Estreinaldi frontoia: Herrikoa
Profesionaletako palmaresa:
2015ko Banakako txapelduna
2015ko Lau eta Erdiko txapelduna
2016ko Binakako txapelduna (atzelari postuan)
2016ko San Fermin Lau t´Erdiko txapelduna
2009ko 2. mailako Lau t eta Erdiko txapelduna
2016ko Banakako txapeldunordea

Amateur palmaresa:
2008ko Elgetako 4 1/2ko torneoko txapelduna
2007ko El Diario Vasco binaka torneoko txapelduna
2008ko El Diario Vasco binaka torneoko txapeldunordea

Argazki galeria