Pelotariak

Pilotari taldea

UNTORIA

UNTORIA

Izena: Alvaro
Abizena: Untoria Hervías
Kirol izena: UNTORIA
Jaiotze data: 1990/10/17
Adina: 27 urte
Jaioterria: Naxera
Lurraldea: Errioxa
Postua: Atzelaria
Garaiera: 1,88 m.
Pisua: 90k.
Estreinaldi data: 2011/07/02
Estreinaldi tokia: Naxera
Estreinaldi frontoia: Herrikoa
Profesionaletako palmaresa:
2015KO Binakako txapelduna
2013ko Promozioko Banakako txapelduna
2013ko Promozio Binakako txapeldunordea
2012ko Promozioko Lau eta Erdiko txapeldunordea

Amateur palmaresa:
2010eko Munduko Binakako Txapelduna.
2011ko Banakako GRAVN txapelduna.

Argazki galeria