Pelotariak

Pilotari taldea

OLAIZOLA II

OLAIZOLA II

Izena: Aimar
Abizena: Olaizola Apezetxea
Kirol izena: OLAIZOLA II
Jaiotze data: 1979/11/13
Adina: 38 urte
Jaioterria: GOIZUETA
Lurraldea: Nafarroa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1,84 m.
Pisua: 89 k.
Estreinaldi data: 1998/04/12
Estreinaldi tokia: LEKUNBERRI
Estreinaldi frontoia: JAIAN JAI
Sailkapeneko tokia:
Profesionaletako palmaresa:
2005, 2007, 2012, 2013KO ESKUZ BANAKA TXAPELDUNA
2002, 2004, 2005, 2008, 2011, 2012, 2013 KO 41/2KO TXAPELDUNA
2008, 2011, 2016KO BINAKAKO TXAPELDUNA
1999KO 2. MAILAKO BANAKAKO TXAPELDUNA
2003, 2006, 2009, 2011, 2015KO BANAKAKO TXAPELDUNORDEA
2015KO 4 1/2KO TXAPELDUNORDEA
2003, 2006, 2009, 2014KO BINAKAKO TXAPELDUNORDEA
2007KO BANAKAKO BASKEPENSIONES BBK MASTERSEKO TXAPELDUNA
2005, 2007, 2009, 2014, eta 2015koko NAFARROAKO 4 1/2koTXAPELDUNA

Amateur palmaresa:
1998KO ESPAINIAKO 20 URTE AZPIKO BANAKAKO TXAPELDUNA
1998KO NAFARROAKO BINAKAKO TXAPELDUNA
1996KO GAZTE MAILAKO EL DIARIO VASCO TORNEOAREN TXAPELDUNA

Argazki galeria