Pelotariak

Pilotari taldea

LARUNBE

LARUNBE

Izena: Mikel
Abizena: Larunbe, García del Castillo
Kirol izena: LARUNBE
Jaiotze data: 1993/02/01
Adina: 25 urte
Jaioterria: Galdakao
Lurraldea: Bizkaia
Postua: Atzelaria
Garaiera: 1,92 m.
Pisua: 87 k.
Estreinaldi data: 2013/01/05
Estreinaldi tokia: Bilbao
Estreinaldi frontoia: Bizkaia
Profesionaletako palmaresa:
2017ko Binakako txapeldunordea
2015, 2016ko Promozio Binakako Txapeldunordea

Amateur palmaresa:
2012ko El Diario Vasco torneoko txapelduna
2010eko GRAVN Lehiaketako txapelduna
2010eko Esuskal Herriko txapelduna

Argazki galeria