Pelotariak

Pilotari taldea

BENGOETXEA VI

BENGOETXEA VI

Izena: Oinatz
Abizena: Bengoetxea Berasategi
Kirol izena: BENGOETXEA VI
Jaiotze data: 1984/08/28
Adina: 34 urte
Jaioterria: LEITZA
Lurraldea: Nafarroa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1,78 m.
Pisua: 77 k.
Estreinaldi data: 2002/10/05
Estreinaldi tokia: IRUÑA
Estreinaldi frontoia: LABRIT
Profesionaletako palmaresa:
2008 eta 2017ko ESKUZ BANAKA TXAPELDUNA
2015KO BINAKAKO TXAPELDUNA
2016KO LAU ETA ERDIKO TXAPELDUNA
2012KO LAU ETA ERDIKO TXAPELDUNORDEA
2005 eta 2017KO BINAKAKO TXAPELDUNORDEA
2010EKO BANAKA MASTERSAREN TXAPELDUNA
2011, 2012KO NAFARROAKO LAU ETA ERDIKO TXAPELDUNA
2005EKO GABONETAKO TORNEOKO TXAPELDUNA





Amateur palmaresa:
2002 MUNDUKO BANAKAKO TXAPELDUNA
2002 ESPAINIAKO BANAKAKO TXAPELDUNA
2002 NAFARROAKO BANAKAKO TXAPELDUNA

Argazki galeria