Pelotariak

Pilotari taldea

BAKAIKOA

BAKAIKOA

Izena: Joanes
Abizena: Bakaikoa Satrustegi
Kirol izena: BAKAIKOA
Jaiotze data: 1997/03/27
Adina: 21 urte
Jaioterria: Etxarri-Aranatz
Lurraldea: Nafarroa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1,78 m.
Pisua: 72 k
Estreinaldi data: 2017/01/14
Estreinaldi tokia: Iruñea
Estreinaldi frontoia: Labrit
Profesionaletako palmaresa:
2018ko Promozio Lau eta Erdiko txapeldun
2018ko Promozio Buruz-buruko txapeldun
2017ko Promozio Buruz-buruko txapeldunorde

Amateur palmaresa:
2016 22urte-azpiko Binaka Munduko txapelduna (Miarritze)
2014 Buruzburuko Nafarroako txapelduna

Argazki galeria