Pelotariak

Pilotari taldea

ARRETXE II

ARRETXE II

Izena: Iker
Abizena: Arretxe Nagore
Kirol izena: ARRETXE II
Jaiotze data: 1985/06/05
Adina: 33 urte
Jaioterria: Luzaide
Lurraldea: Nafarroa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1,78 m.
Pisua: 78 k.
Estreinaldi data: 2005/06/11
Estreinaldi tokia: Iruña
Estreinaldi frontoia: Labrit
Profesionaletako palmaresa:
2006 ETA 2010EKO 2.MAILAKO BINAKAKO TXAPELDUNA
2008 2.MAILAKO BINAKAKO TXAPELDUNORDEA
2005EKO ASEGARCEKO 4 1/2KO TXAPELDUNA
2006KO 2. MAILAKO ESKUZ BANAKAKO TXAPELDUNORDEA

Amateur palmaresa:
2003 Nafarroako Banaka Txapelduna
2003 Antiguoko Binaka Torneoko Txapelduna
2004ko Euskalerriko Udaberriko txapelduna

Argazki galeria