Pelotariak

Pilotari taldea

AGIRRE

AGIRRE

Izena: Asier
Abizena: Agirre Irisarri
Kirol izena: AGIRRE
Jaiotze data: 1995/06/11
Adina: 23 urte
Jaioterria: Iruñea
Lurraldea: Nafarroa
Postua: Aurrelaria
Garaiera: 1,82 m.
Pisua: 74 k.
Estreinaldi data: 2015/06/13
Estreinaldi tokia: Iruñea
Estreinaldi frontoia: Labrit
Profesionaletako palmaresa:
2017 Promozio Lau t´Erdiko txapeldun
2018 Promozio Binakako txapeldun
2016 Promozio Binakako Txapeldunordea

Amateur palmaresa:
2014ko 22 urte azpiko Espainiako banakako txapelduna
2014ko Zaldibarko Olazar binakako torneoko txapelduna
2015eko Miguel Soroa binakako torneoko txapelduna

Argazki galeria